Emotionele Intelligentie

Wil je jouw kwaliteiten effectiever inzetten? Key & Co geeft inzicht in je persoonlijke Emotionele Intelligentie én geeft handvaten hoe je dit optimaal kunt benutten.

Wat is Emotionele Intelligentie?

Emotionele Intelligentie (Engelstalig ook wel EQ genoemd)  is ‘het sociale broertje’ van het bekende IQ dat intelligentie meet. Emotionele Intelligentie zegt iets over hoe iemand omgaat met emoties van zichzelf en anderen en hoe iemand reageert in bepaalde situaties. Het geeft inzicht in het samenspel van voelen en denken. Vele onderzoeken wijzen uit dat Emotionele Intelligentie het meest bepalend is of iemand professioneel succesvol en gelukkig is. 

Emotionele intelligentie is het vermogen om in een veranderende omgeving slim om te gaan met de emoties en gedachten van jezelf en van anderen. Door hier inzicht in te hebben kun je het gedrag zodanig aanpassen om een positief resultaat te bereiken.

Dé Emotionele Intelligentie expert

Key & Co is met zijn jarenlange ervaring dé expert in Emotionele Intelligentie en levert een divers aanbod rondom deze unieke inzichten. We maken als gecertificeerd assessor gebruik van de EQ-i 2.0; een krachtige en hoog gevalideerde wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst om Emotionele Intelligentie te meten op basis van 15 meetbare factoren. En laat dat nu net de skill zijn die zowel de professional als de organisatie naar een hoger niveau tilt.

Jouw persoonlijke profiel

Door in te zoomen op je persoonlijke EQ-i profiel creëren we bewustwording en inzicht in hoe dit bij jou werkt, om vervolgens handvaten te bieden hoe jij dit effectief in kunt zetten.

Wie zijn eigen gevoel kent, daar goed mee omgaat en zich inleeft in het gevoel van de ander heeft een grote voorsprong!

Ook jij en je teamleden komen met behulp van het Emotionele Intelligentie aanbod van Key & Co tot een betere balans en resultaat:

  • Persoonlijke EQ-i 
    Voor bewustwording, inzicht en concrete handvaten rondom persoonlijke en professionele kwaliteiten, valkuilen en groeimogelijkheden.
  • Teamtraining EQ-i
    Voor iedereen die zijn persoonlijke Emotionele Intelligentie naar een volgend level wil tillen door de verbinding te maken naar een compleet teamprofiel en hier gezamenlijk een passend plan van aanpak op te maken.
  • EQ-i Assessment bij werving en selectie
    Wil je inzichtelijk krijgen of een sollicitant naast zijn diploma’s als persoon past bij de functie en de organisatie? Of ben je nieuwsgierig naar het potentieel van een werknemer?